Verzenden & retourneren

Verzenden

Hond en Buiten doet haar uiterste best de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u af te laten leveren. 

Bij verzendingen binnen Nederland is ons streven dat uw pakketje de volgende werkdag bij u in ontvangst wordt genomen. We hebben maximaal vijf werkdagen nodig om de bestelling naar u te verzenden met Post NL.

Bij een bestelling van € 50,00 of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
U kunt hier meer informatie over vinden in onze algemene voorwaarden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hondenbuiten.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug storten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Vergeet niet uw naam, ordernummer, totaalbedrag, bankgegevens en reden van retour te vermelden op het modelformulier herroepingsrecht zodat we u snel van dienst kunnen zijn.

Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of e-mail info@hondenbuiten.nl

of van 9.00 tot 20.00 uur via telefoon, sms, WhatsApp op telnr 00316-53319187.