Betaalmethoden

Veilig betalen staat bij ons voorop. Onze betaalmethoden zijn:

- Ideal
- Bankoverschrijving (U ontvangt na uw bestelling een E-mail met de betaalinstructies)

IDEAL

Een betaling via IDEAL verloopt via een aantal stappen:

  1. Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
  2. U legt uw bestelling in uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u bij "betaalwijze" kiezen om te betalen met iDEAL.
  3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
  4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Hond en Buiten krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald en uw betaling wordt direct door Hond en Buiten aan u bevestigd

De IDEAL betalingen zijn door Hond en Buiten uitbesteed aan Mollie. Mollie is in het bezit van het certificaat Currence. Dit betekent dat Mollie volledig voldoet aan alle eisen van Currence met betrekking tot onder andere techniek, veiligheid en betrouwbaarheid. Meer informatie vindt u op www.mollie.nl.

Bankoverschrijving

U ontvangt na uw bestelling een e-mail van ons met in de bijlage de factuur van uw order. Houdt u er rekening mee dat uw bestelling pas in behandeling wordt genomen op het moment dat uw gelden bij ons binnen zijn. Dit kan, afhankelijk van de bank waar u bankiert, enkele werkdagen duren. Onze volledige bankgegevens zijn:

IBAN: NL85 RABO 0141 5525 65
BIC: RABONL2U
Ten name van: Hond en Buiten

Vermeld in de omschrijving altijd het factuurnumer en/of ordernummer, welke u van ons door heeft gekregen. Wanneer u voor bankoverschrijving kiest verzoeken wij u wel vriendelijk het bedrag nog dezelfde dag over te maken. Dit om het bestellingsproces niet te vertragen en vanwege het feit dat de door u bestelde items speciaal voor u apart worden gehouden vanaf het moment dat u de bestelling definitief heeft gemaakt.