Kastanjepan

€20,00 €10,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
- Pan voor het roosteren van kastanjes
- Extra lange steel van 35 cm
- Gelakt staal
- Verflaag is hittebestendig tot 600 °C
- Sfeervol tijdens een gezellige winteravond

Kastanjes poffen is heel gemakelijk: kerf er een sneetje in (anders gaan ze ploffen in plaats van poffen) en leg ze in de pan en zet op het vuur. Schud af en toe de pan heen en weer en laat de kastanjes zwarte lichtverbrande vlekken vertonen, de schil begint dan een beetje los te komen. Als ze klaar zijn leg je ze even in een vochtige theedoek, zo’n 10 minuten. Zo krijg je het schilletje er makkelijker af. Eet ze als ze nog lekker warm zijn met een glaasje port of zoete sherry. Tamme kastanjes vind je bij de gespecialiseerde groentenboer maar ook bij natuurwinkels maak je een goede kans.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen